ФІНАЛ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ У БАРИШІВСЬКОМУ РАЙОНІ!

У світлі останніх новин про фінал Ліги чемпіонів, окремим заголовком серед місцевих ЗМІ було виділено матч за Кубок Баришівського району між ФК «Трубіж» с. Коржі та ФК «Авангард» с. Бзів. Про принциповість поєдинку нема чого й говорити: зустрічаються команди з різним баченням гри – адже перша грає лише складом з місцевих гравців, а інша не проти залучити майстровитих виконавців з різних міст; а ще на додаток, боротьба між рідними братами Дардою Юрієм (ФК «Трубіж») і Андрієм (ФК «Авангард») лише підігрівала інтерес місцевих вболівальників до цього матчу. Глядачів було декілька сотень, сільська рада Коржів разом з ПАТ «УІФК-Агро» зуміли створити справжнє футбольне свято, подарувавши глядачам не лише цікавий матч, але й запальний виступ групи підтримки та музичний супровід від Коржівського оркестру.

На жаль, поєдинок завершився поразкою коржівських хлопців 0:4. Проте кожен у цьому матчі отримав досвід, який лише допоможе стати кращими та сильнішими у майбутньому. По завершенню гри команд привітали сільський голова Науменко В.І., президент ФК «Авангард» Коротков А.І., голова БРФФ Шуляк Ю.Г., заступники: Дудка С.С., Гопкало І. і, звичайно, генеральний директор ПАТ «УІФК-Агро» Дітріх Трайс, який подарував  команді ФК «Трубіж» грошову винагороду.

Але на цьому футбольні баталії не завершується, адже районний чемпіонат лише розпочався і ФК «Трубіж» після 2-х турів очолює турнірну таблицю.

Підтримуємо рідну команду та вболіваємо разом з ПАТ «УІФК-Агро»!