СВЯТО У СЕЛІ КОРЖІ!

Святкування Дня села Коржі – захід, який вшановує традиції, які збереглися у віках і дотримуються до теперішніх днів. Вчора навіть погода не наважилась зіпсувати настрій кожному, хто завітав на свято. Такої чудової та теплої серпневої неділі було лише в радість відзначати День свого рідного краю.
Програма святкування охоплювала усіх. Для більшої колоритності заходу колектив ТОВ "УІФК-Агро" побудував незвичну фотозону у вигляді фігур одягнених у національні вбрання українського та німецького народу. Традиційним атрибутом святкування стали фірмові кульки ТОВ "УІФК-Агро".

Наше підприємство, піклуючись про корисний відпочинок для діточок, запросили добре знайомих усім героїв Леді Баг і Супер Кіт (АRT-animator: аніматори, ведучі на дитячі свята, Київ, область). Для найменших було запропоновано активні ігри, мильне шоу, охочим наносили аквагрим. Приємний гамір та гучний сміх лише підсилював атмосферу святковості. За сприяння ТОВ "УІФК-Агро" діткам села Коржі організували свято "Морозива". Маленькі коржівчани могли обрати будь-який смак та підживитися після ігрової програми.
Теплим був виступ оркестру "Консонанс". Їх гра не залишила байдужим нікого.

У цей час на спортивних майданчиках селища Коржі відбувалися змагання з футболу, шахматів і волейболу. В командних турнірах брали участь по 4 збірні. У футболі – ФК "Трубіж-2", "Метало Гальва Україна", "УІФК-Агро" та ФК "Юність" (молоді таланти села Коржі). Формат турніру мав кругову систему, кожна команда зіграла між собою. Матчі були запеклими та емоційними. Всі прагнули показати себе з кращої сторони. Без перебільшень можна сказати, що хлопці грали як справжні джентельмени. Команда "УІФК-Агро" продемонтрувала якісний колективний футбол, маючи лише одну поразку від господарів. По закінченню турніру, директор ТОВ "УІФК-Агро" Дітріх Трайс відзначив переможців і призерів сертифікатами з винагородою, медалями, кубками та дипломами. 1-е місце ФК "Трубіж"-2, 2-е – "УІФК-Агро", 3-є – "Метало Гальва Україна". Наймолодшим учасникам було передано грошову премію від сільського голови Науменка В.І.. Не менш захоплюючим видався волейбол. Доволі знайомі команди: Березані, Баришівки та Поділля за запрошенням Пирогова В.М. з радістю долучилися до гри. Напевно, сила рідної землі допомогла вчора коржівчанам здобути перемоги в обох спортивних турнірах. Переможці та призери теж отримали вітання від Дітріха Трайса (ТОВ "УІФК-Агро").
Закінчення спортивної програми ознаменувало початок урочистостей на головній сцені селища Коржі. Розпочинався концерт на який з нетерпінням чекали. Колектив ім. Верьовкі подарував жителям неймовірне шоу та незабутні емоції. Танці, співи, музичні композиції були на найвищому рівні. Глядачі з великим задоволенням провели свій час у актовій залі будинку культури с. Коржі.

Хочеться відзначити синергію в організації свята ТОВ "УІФК-Агро" та представників Коржіської громади. Завдяки спільним зусиллям вчора було подаровано емоції та спогади, які будуть нагадувати лише добрі та щирі моменти життя.