ПІКЛУЮЧИСЬ ПРО КОЖНОГО

Середа, ранок жителі селища Коржі активно збираються на центральній площі в очікуванні автобуса ТОВ «УІФК-Агро». Люди поважного віку, працівники, діти – кожен зі своїми питаннями прямує до Баришівки.
«Відновлюємо рівень життя на селі» гасло соціальної діяльності нашого підприємства. Активна участь в житті сільських громад є невід’ємною складовою введення господарської діяльності ТОВ «УІФК-Агро». Цільовим напрямом є вирішення проблем інфраструктури населених пунктів. Так, для коржівчан було забезпечено автобус, який щосереди зранку до обіду надає транспортні послуги

Жителі с. Коржі вдячні за таку можливість, проте чисельність охочих з’їздити до лікарні чи в інші місця смт. Баришівка зростає. І тому директор Дітріх Трайс перед відправленням завітав на зупинку і у дружній атмосфері поспілкувався і послухав запити громадян. У ході діалогу було прийнято рішення додати ще один автобус, який буде виїжджати на півгодини раніше.
Коржівчани вислови слова вдячності та підтримки Дітріху Трайсу за небайдужість та дієвість впроваджуваних соціальних проєктів.
У свою чергу ТОВ «УІФК-Агро» дякує всім за розуміння!