ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Кінець травня для школярів ознаменує початок літніх канікул. Святково вбрані дітлахи та їх батьки йдуть з квітами до школи. Серед них випускники, для яких дзвоник пролунає в останнє. Проте спогади про шкільне життя завжди будуть в їхній пам'яті. 
Представники "УІФК-Агро" фінансовий директор Маргарита Борисенко та маркетолог Дмитро Новіков відвідали Гостролуцький НВК. Освітній процес та дозвілля школярів мають бути забезпечені не лише методологічними матеріалами, але й сучасним технічним обладнанням. Оскільки на літніх канікулах у Гостролуцькому НВК працюватиме літній табір. То для його повноцінного функціонування "УІФК-Агро" подарувало новий холодильник для якісного зберігання продуктів. "Відпочивайте з користю",– підмітила у своїй промові фінансовий директор Маргарита Борисенко. 
Особливість цього навчального закладу полягає в єдності та міцності згуртованого колективу. Хоч кількість школярів і не значна, проте їх внесок у престиж рідної школи та рідного краю є вагомим. І це підтверджують грамоти, дипломи, сертифікати... Так тримати! Продовжуйте в тому ж дусі! 
Атмосфера святкової частини була теплою та родинною. Випускники дякували своїм вчителям, першокласники розповідали вірші. Слова вітань лунали від директора Олени Мартиненко та гостей заходу. Останній дзвоник – це завжди радісне й сумне свято. Адже в когось розпочинаються канікули, а хтось вже буде обирати свій життєвий шлях. Бажаємо успішно скласти іспити, ЗНО та насолодитись відпочинком!