ПАТ "УІФК-АГРО" ДОПОМАГАЄ СТВОРЮВАТИ КОМФОРТНІ УМОВИ ДЛЯ НАВЧАННЯ

У соціальній діяльності нашого підприємства одним з головних напрямів є забезпечення місцевих освітніх закладів необхідними матеріалами. Надання фінансової та матеріальної допомоги має на меті підвищити рівень умов і якості навчального процесу.

Наприкінці червня генеральний директор ПАТ «УІФК-АГРО» Дітріх Трайс завітав до Яблуневої школи. Метою його візиту був перегляд виконаних ремонтних робіт за рік і чергова підтримка у вигляді будівельних матеріалів на суму 27 тисяч гривень. Питання відновлення та модернізації навчального приміщення є актуальним і потребує комплексного підходу. Змінивши підлогу у більшості класів, наступним етапом стають утеплення стін та розширення навчальних кімнат.

Яблунева школа є осередком освітнього, культурного та спортивного зростання молоді в селі. Тому за словами Дітріха Трайса такі заходи є важливими, адже підтримка місцевих закладів освіти сприяє підвищенню рівня успішності жителів та села в цілому. Головне, щоб освітній заклад мав надійний фундамент для навчання і виховання молодого покоління.

Для ремонтних робіт було придбано якісні та надійні матеріали (OSB-плити, гіпсокартон, шпаклівка, профіль і т.д.). Для школи така підтримка є цінною, адже сучасний світ вимагає, щоб наші дітлахи мали змогу отримувати знання в умовах, які лише цьому сприяють.

У ході розмови з директором школи Іриною Василівною було обговорено подальші шляхи вдосконалення не лише будівлі, але й навчального процесу, також переглянуто класи, в яких замінено підлогу. Дітріх Трайс запевнив про надійне плече підтримки ПАТ «УІФК-АГРО» у будь-яких починаннях.