Підтримка районного інклюзивно-ресурсного центру

У смт. Баришівка працює районний інклюзивно-ресурсний центр (РІРЦ). Майже рік по тому після підписання Президентом України Закону про інклюзивну освіту, місцеві представники освіти та органів самоврядування активно розпочали діяльність в створенні необхідних умов для навчання дітей з особливими потребами.

Одним з головних пріоритетів ПАТ «УІФК-Агро» у здійсненні соціально-відповідальної діяльності є підтримка та розвиток сучасних напрямів освіти. Керівництво ПАТ «УІФК-Агро» на чолі з Дітріхом Трайсом підтримало ініціативу колективу РІРЦ і подарувало персональний комп’ютер для більш ефективного та інноваційного процесу навчання.

 

Директор центру Богдан Людмила разом з Бойко Тетяною вчителем-логопедом провели нам екскурсію центром, де розповіли про його становлення, важливість наявності такого центру в Баришівському районі та підвищенні зацікавленості до вирішення питання інклюзії з боку усіх представників суспільства.

Питання інклюзії є актуальним на сьогоднішній день. Його вирішення потребує спільних зусиль для створення всіх необхідних умов для навчання та діяльності дітей з особливими потребами. Підтримка з боку ПАТ "УІФК-Агро" символізує повагу та небайдужість до людей, які працюють у даній сфері. Бажаємо Вам успіхів, позитивних результатів і подолання будь-яких перешкод, що стоять на шляху до реалізації усіх задумів.