Новорічна казка від «УІФК-Агро»

Завершальним заходом соціальної діяльності ПАТ «УІФК-Агро» у 2018 році став – Новий рік. Традиційно підприємство щорічно вітає дітей сільських рад (в яких має орендодавців) новорічними солодощами. Не виключенням і став цей рік. Проте формат було доповнено театральною виставою «Снігуронька Христинка та віртуальна троянда» – Театр української традиції. Разом з відділом освіти та відділом культури Баришівського району організація даного заходу стала можливою.

– Дітям потрібно дарувати емоції та приємні спогади, – зазначає генеральний директор ПАТ «УІФК-Агро» Дітріх Трайс. – Важливо, щоб була новорічна атмосфера та віра в казку.

На перегляд вистави було запрошено близько 300 школярів з Коржівської, Яблунівської та Гостролуцької сільських рад. Вдячні директорам шкіл за оперативну організацію своїх колективів.

У холі Будинку культури на діточок чекали кульки та фотограф. Адже світлини – це найкращі друзі пам’яті.

Новорічна вистава розпочалась з інтерактивного спілкування з маленькими глядачами. Пісні, віршики, танці і цікаві подарунки чекали на найбільш активних школярів. Розігрівши публіку, актори занурили кожного в дивовижний світ пригод. Історія про маленьку дівчинку, яка долає перешкоди на шляху до новорічного свята по-справжньому зачарувала глядачів спецефектами та костюмами. Звичайно ж, казка закінчилась добре і всі були щасливі.

Проте сюрпризи та подарунки тільки розпочинались. Адже гостей у холі чекав справжній Святий Миколай з солодощами для кожного. ПАТ «УІФК-Агро» забезпечило кожен навчальний заклад новорічними подарунками. Діти мали змогу сфотографуватися зі Святим Миколаєм і отримати щасливу кульку від ПАТ «УІФК-Агро».

Гарний настрій та заряд позитивним емоціями по закінченню мали не лише школярі, але й всі хто став учасником такого доброго дійства. Новорічні вітання від ПАТ «УІФК-Агро» лише розпочались. Наш Святий Миколай завітає ще до 400 дітлахів дошкільного віку Коржівської, Яблунівської, Семенівської та Гостролуцької сільських рад.