МЕДОГЛЯД У ЯБЛУНЕВІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ

У рамках співпраці "УІФК-Агро" з Баришівською ЦРЛ та місцевими органами влади було організовано медогляд у Яблуневій сільській раді. Здоров'я кожного з нас на сьогоднішній день має бути пріоритетною складовою соціальної відповідальної діяльності. Для повноцінного та кваліфікованого обстеження до Яблуневого завітала група лікарів, серед яких були: терапевт, педіатр, дитячий стоматолог, нервопатолог, дерматолог, хірург. Жителям було запропоновано також зробити УЗД, пройти діагностику, здати аналізи та отримати кардіограму.

Особливим цей день був для дітей дошкільного віку та школярів молодшої школи. Окрім загального медогляду та трішки бентежного процесу здачі крові, дітлахи пройшли огляд у стоматолога та отримали рекомандації щодо чищення зубів. Для закріплення отриманих порад, представники "УІФК-Агро" подарувало кожному стоматологічний набір: щоденник, який дозволить вирацювати звичку чистити зуби двічі на день, звичайно ж, дитячі зубна паста та щітка. Було також зроблено декілька візитів до жителів, що не мають змоги дістатися до ФАПу.
Піклуватися про стан свого організму потрібно починати з народження. Слід враховувати усі фактори, які мають той чи інший вплив на самопочуття. І головне не чекати поки мине все самостійно! Будьте здоровими та щасливими! Гарних Вам вихідних!