Дитячий футбольний турнір приурочений Дню захисника України

Вже традицією стає проведення осіннього футбольного турніру між юнаками у с. Коржі. Даний турнір проводиться за ініціативи та підтримки генерального директора ПАТ «УІФК-Агро» Дітріха Трайса, сільського голови с. Коржі Науменка Віктора Івановича та тренера Лазоренка Івана Андрійовича. Метою турніру є розвиток місцевого дитячого футболу та формування дружніх відносин між юнаками різних населених пунктів. Цьогорічний захід охопив широку географію нашої області. Так, до участі долучилось 6 команд: Коржі, Київ, Яготин, Гребінка, Морозівка та Садове. Команди були поділені на дві групи, відповідно переможці грали за 1-е й 2-е місце, 2 місця в групі розігрували 3-е і 4-е місце, 5-е та 6-е було визначено у матчі 3-х місць у групі.

 

У результаті групових матчів за 5-е і 6-е місце зійшлися команди з с. Садового та м. Києва. Гра була досить рівною проте фортуна була на боці с. Садового. Єдиний гол забитий, як не дивно, дівчинкою, яка й стала найкращим гравцем турніру в складі своєї команди.

Матч за срібні медалі видався не менш видовищним. Маючи перевагу в першому таймі яготинці зуміли її перетворити в результативний удар, а футболісти з с. Морозівка зрівняли рахунок у другій частині гри. По закінченню нас чекала серія пенальті, де кращими виявилися гості з Яготина.

І, нарешті, фінал… Хлопці з с. Коржі у матчі з футболістами Гребінки безсумнівно довели, що вони справді чемпіони. Гольова феєрія – так можна назвати цей матч.

ПАТ «УІФК-Агро» забезпечило зручні умови для перепочинку між матчами. Кожен міг випити теплих напоїв, взяти собі води та відновити сили нашим печивом.

По закінченню турніру було проведено офіційне нагородження, де окрім команд-переможців було відзначено найкращих гравців кожної команди, для яких ПАТ «УІФК-Агро» підготували приємні подарунки.

Дякуємо кожному за організацію, участь у турнірі та дружню атмосферу