ДЕНЬ СЕЛА СЕМЕНІВКИ

23-го серпня для мешканців славнозвісного села Семенівки було подвійне свято: День Державного Прапора України та День народження їх населеного пункту. Святкування за традицією відбувалося на центральній площі.
ТОВ "УІФК-Агро" своє вітання розпочало з розважальної програми для дітлахів та всім вже добре відомої колоритної фотозони. Герої популярного мультфільму "Angry Birds" подарували гучний сміх та захоплення у маленьких жителів села. Дітки змогли стати учасниками мильного шоу, поринути світом мультику та нанести аквагрим. Головним гостем для них став продавець безкоштовного морозива.

Свято сміху, веселощів та смаколиків було забезпечене в повній мірі нашим підприємством. У соціальній активності ТОВ "УІФК-Агро" головною складовою проведення дня сіл є створення гарного настрою у дітлахів та формування в них приємних спогадів про свята такого рівня.
Урочиста частина розпочалася з виступів сільського голови Семенівки та гостей. Представник ТОВ "УІФК-Агро" Оленцевич Анастасія побажала процвітання та єдності селу Семенівці та його жителям. А для формування світлого та здорового майбутнього від нашого підприємства було зроблено благодійний внесок на розвиток місцевого футболу.
Тож наснаги та широкого шляху бажаємо величному селу Семенівка.